SKLOP 1: VODA – življenjski prostor

Slovenija je bogata z vodami, številni studenci, potoki, reke in jezera v skupni dolžini merijo več kot 28.000 kilometrov. Vodno izobilje ne sme postati potuha za brezvestno spreminjanje strug vodotokov, izsuševanje mokrišč in onesnaževanje vodnih virov.
00:00

Pogoji in pravila

Igra je nastala v sklopu neprofitnega projekta LIFE Aquaviva, Živa voda – od biodiverzitete do pipe, ki ga sofinancira Evropska komisija. Igro je zasnovalo podjetje iPROM, za oblikovanje je poskrbelo podjetje 3arh, vsebino je priskrbel Inštitut za ohranjanje naravne dediščine LUTRA (organizator). Avtor ilustracij je Jurij Mikuletič. Namen igre je izključno izobraževanje in ozaveščanje o pomenu biodiverzitete, o vrstni pestrosti celinskih voda in vplivu potrošništva na naše vode. Več o projektu lahko preberete na spletni strani www.aquaviva.si.

Igra ima tri stopnje. Namen igrice je, da uporabniki s klikom na gumb LIKE na Facebook profilu AQUAVIVA potrdijo, da jim je igra všeč. Lestvica rezultatov je zgolj informativna. Organizator igre ne odgovarja za napačne čase na lestvici rezultatov, kot tudi ne za spremembe podatkov na lestvici. Organizator si pridružuje pravico, da lestvico rezultatov ureja po svoji vesti.

Med vsemi, ki bodo sodelovali v raziskavi o poznavanju biodiverzitete v Sloveniji, bomo izžrebali 11 nagrajencev in jih nagradili s praktičnimi nagradami. Pogoj za sodelovanje v raziskavi je vpis e-mail naslova in rešen kratek vprašalnik. Vprašalnik bodo sodelujoči prejeli v avgustu 2014 na svoj e-mail naslov.

Podelili bomo 5 zvezkov in pisal z motivi projekta Aquaviva, 5 stekleničk za vodo in bon za nepozaben SUP izlet za 2 osebi, ki ga podarja STANDUPPADDLER.SI.

Udeleženci igre hkrati s Pogoji in pravili igre sprejemajo tudi pogoje in pravila Facebook skupnosti. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nespoštovanje pogojev uporabe Facebook skupnosti s strani udeležencev igre. Prav tako ne prevzema nobene odgovornosti za posledice objave prispevkov na Facebook profilu.

Vprašanja o zaupnosti in uporabi vaših osebnih podatkov, želje po dodatnih informacijah v zvezi z igro ter vaše predloge, menja in vprašanja lahko naslovite na elektronski naslov: info@lutra.si.

IGRAJVODNI ODTIS je vsa voda, ki jo porabimo.
Vključuje tudi VIRTUALNO VODO, ki se porabi za izdelavo ali pridelavo hrane, oblačil, papirja in drugih proizvodov. Ugotovi, koliko vode porabimo za izdelke na slikah.
Do končne zmage vam manjka še

Pozor!
Naslednja stopnja se začne cez: s
Čestitamo!

Uspešno ste končali vse tri stopnje.

Za ogled rezultatov izpolnite spodnjo obrazec.


Želite sodelovati v raziskavi? Zaupajte nam vaš e-mail naslov. 50 sodelujočih bomo nagradili s praktičnimi nagradami. Več o tem v Pogojih in pravilih.

Več o projektu na www.aquaviva.si.

Lestvica najboljših!
Poiščite pare z obračanjem kart!
Pravila in pogoji